BOKA VR

roligt, spännande och utmanande!

Välkommen in till oss i Malmö för en världsnyhet inom VR.

Zombie Zone

Först måste ni försöka överleva horderna av zombies genom att använda olika vapen och lagarbete. Ni får också stöd av flyganfall, vapennedkastning och gasbomber… men fastna inte utan er gasmask…

Watch your step

Du måste även använda ditt armborst för att skjuta ner mål. Din fart och noggrannhet kommer avgöra dina poäng. Se till att inte komma för nära kanten annars kommer du att FALLA!

Kazooki Battle

Kazooki Battle är inspirerat av det klassiska spelet spökboll/dodge ball. Du skall försvara dig själv, undvika att bli träffad och framförallt pricka andra men också pricka poängtavlor.

Catapult Crash

I detta unika spel styr du en gigantisk katapult som du själv måste fylla med stora stenklot. Känn på hur det är, att med en verklig simulering slunga stenkloten mot strukturer som faller som ett korthus om du prickar rätt.

Power Bow

Power Bow är ett bågskyttespel där du måste skydda byns hus från monster som kommer attackera både från marken och luften. Få olika power-ups som gör din båge mycket starkare och hjälper dig besegra monsterna.

Samurai Slice

“Slica” så mycket frukt som möjligt med hjälp av dina svärd. För att nå den perfekta kombon, använd dig av svärdens powerups. Men var försiktig med vad du slicar…